Кредити з поганою кредитною історією

2020-12-01

Перед тим як говорити про кредит з поганою кредитною історією, для початку треба розібратися з такими поняттями як кредитна історія і погана кредитна історія, і як вони формуються!

Кредитна історія формується з Твоїх взятих кредитів та інформації про те, як Ти такі кредити оплатив. Погана кредитна історія формується, якщо Ти не виконав свої зобов'язання сумлінно і компанія кредитор дану інформацію подала в Національний банк України згідно з правилами кредитного реєстру. В Україні, так само діють приватні реєстри боржників, які зазвичай створюють компанії зі стягнення боргів.

Якщо у Тебе є не оплачені кредити або Ти точно занешь, що Твої дані занесені в якийсь із реєстрів боржників, у Тебе звичайно, виникає питання, чи можна отримати кредит з поганою кредитною історією ?! Дане питання знаходиться в компетенції кредитної компанії, це позиція компанії чи надати кредит людині, у якої погана кредитна історія. Можливо, що в такій ситуації компанія кредитор може попросити будь-яке забезпечення, поручителя, заставу або застосувати до кредиту підвищену відсоткову ставку.

У будь-якому випадку, ні хто не може Тобі заборонити зареєструватися на домашній сторінці будь-якого кредитора мікропозикі спробувати отримати кредит, якщо у Тебе погана кредитна історія. Цілком можливо, що погана кредитна історія була кілька років тому і до того ж, Ти отримуєш хорошу зарплату, що кредитна компанія так само враховує, при видачі кредиту. Грошовий кредит з поганою кредитною історією не є нездійсненною місією, тільки треба знайти підходящого кредитора і зважати на те, що кредит треба виплатити!

Архів